Appartementen in Istrië

Top appartementen in Istrië, Kroatië

Heb je geen complete woning nodig, maar heb je wel behoefte aan de nodige privacy tijdens je vakantie? Kies dan voor een van de vele appartementen in Istrië. Behalve de privacy die dit je oplevert, is een appartement in Kroatië en Istrië specifiek doorgaans een stuk goedkoper. En huur je een appartement in Istrië dat onderdeel is van een resort, dan kun je ook nog eens gebruikmaken van de services die daar worden geboden. Lees hieronder over een aantal topkeuzes in deze zonovergoten Kroatische regio.

Populaire appartementen in Istrië


Appartement Lucia, een gloednieuw appartement in Istrië, vlak bij Umag

Een van de nieuwste appartementen in Istrië vind je vlak bij het dorpje Umag. Appartement Lucia werd in 2019 gebouwd en biedt ruimte aan zes personen. De met vier sterren gewaardeerde accommodatie ligt in het gehucht Srbarica, op drie kilometer afstand van Umag. Het strand is 2,5 kilometer van dit appartement in Istrië verwijderd. Rondom het appartement zijn tal van wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Een ideale locatie voor sportievelingen en natuurliefhebbers dus!

De op en top mediterrane sfeer van appartement Nada

Viersterrenappartement Nada, dat met zijn drie slaapkamers en twee badkamers geschikt is voor zes personen, ligt in een rustige omgeving in het gehucht Barbariga. Nada behoort tot de appartementen in Istrië die een absoluut mediterrane sfeer ademen. Op het groene gazon zijn diverse olijfbomen geplant. De warme kleur van het huis maakt de sfeer compleet. Het strand bevindt zich op een afstand van ongeveer zevenhonderd meter van dit appartement in Istrië. Wandelroutes en fietspaden zijn er ook in deze omgeving volop.

Gloria, een van de appartementen in Istrië met de meest unieke ligging

Ben jij vooral geïnteresseerd in appartementen in Kroatië in Istrië op een niet zo voor de hand liggende plek? Overweeg dan eens appartement Gloria in het schilderachtige heuveldorpje Labin. Dit dorpje kent zijn oorsprong in de Middeleeuwen en tot op de dag van vandaag voelt het er alsof de tijd heeft stilgestaan. Dit appartement in Istrië is geschikt voor vier personen en bevindt zich op honderd meter afstand van de zee.

Appartement Villa Fasana

In het lijstje van meest modern appartementen van Kroatië en Istrië hoort Villa Fasana zeker thuis. De moderne accommodatie met zijn strakke design ligt in Fažana, een klein stadje dat acht kilometer ten noordwesten van Pula ligt. Fažana is overigens ook de plek waarvandaan de veerboten naar de Brijuni eilanden vertrekken. Een leuke dagtrip ligt met een verblijf in dit appartement in Istrië dus binnen handbereik. De accommodatie, die in 2016 werd gebouwd, ligt vrijwel direct aan een kiezelstrand.

Appartement Karmen

Tot slot appartement Karmen, een luxe penthouse voor zes personen aan de rivièra van Umag. Vanuit deze accommodatie heb je direct uitzicht op de Adriatische Zee, die slechts honderd meter verwijderd is van jouw verblijf. Het appartement is gelegen in het plaatsje Lovrečica, op vijf kilometer afstand van Umag. Een supermarkt en diverse restaurants liggen op korte loopafstand. In de directe omgeving van het appartement zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld.

Handige tips & blog