Camping Bi Village

Camping Bi Village: hier vier je een vakantie precies zoals jij dat wilt

Camping Bi Village bij Fažana is een leuke familiecamping met mooie zwembaden. Of beter gezegd…. zwemparadijzen. Je vindt er maar liefst drie op Bi Village. Verveling is hier dus een onbekend woord. Je kunt op Camping Bi Village voor een staanplaats kiezen en met je eigen caravan, camper of tent komen kamperen. Maar wat dacht je van een bungalow of zelfs een luxe Sun Lodge? Hier vier jij vakantie precies zoals jij dat wilt.

Camping Bi Village bij Fažana: synoniem aan waterpret

Camping Bi Village bij Fažana staat bekend om zijn waterparadijzen. Bi Village telt drie zwembaden van verschillende afmetingen, maar ook nog eens drie baden speciaal voor kinderen. Twee van de in totaal zes zwembaden op Camping Bi Village zijn verwarmd. De zwembaden zijn speels aangelegd. Eind april 2020 wordt er nog eens een nieuwe waterglijbaan op Bi Village in gebruik genomen. De ligbedjes rond de zwembaden zijn gratis.

Boek Camping bi Village bij de volgende reisorganisaties


Camping Bi Village: een staanplaats of accommodatie in het bruisende hart van Istrië

Huur je op Camping Bi Village een staanplaats, bungalow of luxe Sun Lodge? Dan vertoef jij deze zomer in het kloppende hart van Istrië. Camping Bi Village ligt in het toeristische stadje Valbandon, dat nog geen 2.000 inwoners telt. Fažana en Pula liggen binnen handbereik. Bi Village ligt in de ongerepte natuur, direct aan de Adriatische Zee. Bi Village is een prima uitvalsbasis voor dagtripjes naar Fažana, Pula en de Brijuni eilanden.

Leun achterover in Bi Village

De zwembaden zijn de absolute sterren van Camping Bi Village bij Fažana, maar er is nog meer. Huur je op Camping Bi Village een staanplaats, dan is dagelijks koken bijvoorbeeld niet nodig. Je kunt namelijk ook eens aanschuiven in een van de drie restaurants. Ook zijn er een snackbar, strandbar en ijssalon aanwezig. Animatie is er van eind april tot eind september.

Handige tips & blog