Camping Lanterna

Camping Lanterna bij Poreč, een resort in een prachtig stukje natuur

Camping Lanterna staat voor een vakantie vol waterplezier. Niet alleen aan het strand, maar ook in het waterpark van het Lanterna Premium Camping Resort dat in heel Istrië een begrip is. De viersterrencamping is gelegen aan een drie kilometer lang strand waar de Blauwe Vlag trots wappert. Lanterna in Istrië ligt gedeeltelijk aan een baai. De staanplaatsen op deze boomrijke camping bevinden zich zowel in een bos als op open veld en aan het strand. Camping Lanterna, vlak bij Poreč, is van half april tot en met eind september geopend.

Accommodaties en faciliteiten op Camping Lanterna

Het Lanterna Premium Camping Resort biedt maar liefst zeven soorten staanplaatsen. En niet zomaar staanplaatsen. Op Camping Lanterna bij Poreč zijn de meeste plekken groter dan honderd vierkante meter. Lanterna in Istrië is een grote camping die bijna tweeduizend staanplaatsen biedt. Desondanks hoef je er aan privacy dus niet in te boeten. Wil je liever niet klassiek kamperen, dan biedt Camping Lanterna je ook de mogelijkheid om een gemeubileerde tent te huren. De camping beschikt over een groot waterpark en biedt ook een zoutwaterzwembad direct aan zee, inclusief hydromassage en activiteiten voor kinderen.

Boek Camping Lanterna bij de volgende reisorganisaties


Lanterna in Istrië, de beste uitvalsbasis in een prachtige natuurlijke omgeving

Camping Lanterna hanteert vriendelijke prijzen en maakt het elke vakantieganger mogelijk een zorgeloos verblijf onder de Kroatische zon te ervaren. Waar je jezelf over een tijdje treft wanneer je besluit een plekje of accommodatie op het Lanterna Premium Camping Resort te boeken? In een prachtige natuurlijke omgeving op een glooiend terrein vlak bij Poreč. Het strand waaraan Lanterna in Istrië grenst, is drie kilometer lang. De ondergrond is afwisselend van grind en zand. Vanuit Lanterna in Istrië maak je uitstapjes naar onder andere het Italiaanse Triëst en de Sloveense kuststrook.

Handige tips & blog