Camping Park Umag

Camping Park Umag: staanplaats of glamping plek direct aan het strand

Camping Park Umag in Kroatië is een met vier sterren beoordeelde familiecamping. De grote en populaire camping is direct aan het strand gelegen. Behalve het klassieke kamperen op een economy, premium of superior plek bestaat er ook de mogelijkheid tot glamping. Ook zijn er recent stacaravans op Camping Park Umag geplaatst. Vanaf het seizoen van 2020 kun je als gast gebruikmaken van het geheel vernieuwde zwembadencomplex. De camping is van de derde week april tot en met eind september geopend. Deze familiecamping weet het hele gezin een onvergetelijke tijd te bezorgen.

De onweerstaanbare ligging van Camping Park Umag in Kroatië

Camping Park Umag in Kroatië is een langwerpige camping die direct aan de kust is gelegen. Het kiezelstrand langs de baai waaraan camping Park Umag grenst, staat dagelijks garant voor urenlang waterplezier. Huur je op camping Park Umag een staanplaats, caravan of glamping tent en wil je eens een dagje wat anders? Aquapark Istralandia is slechts negen kilometer van je verwijderd! De camping ligt vlak buiten het plaatje Umag, op nog geen tien kilometer afstand van Novigrad.  Ook de vuurtoren van Savudrija en het Italiaanse Triëst liggen binnen handbereik.

Boek Camping Park Umag bij de volgende reisorganisaties


Op welke faciliteiten kun je op Camping Park Umag rekenen

Camping Park Umag in Kroatië biedt je een verblijf waarbij het je aan niets ontbreekt. De huisdiervriendelijke camping biedt overal gratis Wi-Fi en voor de kinderen is er animatie. Huur je op camping Park Umag een staanplaats of verblijf je er in een ander accommodatie type, dan zal je ook zeker niet weg te krijgen zijn uit het gloednieuwe Aquapark met een oppervlakte van maar liefst 1700 vierkante meter. In een van de restaurants of bars van Camping Park Umag stil je de trek die je na al dat waterplezier hebt gekregen.

Handige tips & blog