Camping Valkanela

Rust én vertier op Camping Valkanela

Camping Valkanela in Istrië is een camping die direct aan zee gelegen is en je een prachtig kampeerplekje weet te bieden. Is klassiek kamperen niets voor jou? Geen probleem, want bij Valkanela in het plaatsje Vrsar is het ook mogelijk om een stacaravan te huren. Camping Valkanela in Kroatië biedt je van eind april tot begin oktober de mogelijkheid om aan deze vredige baai te verblijven. Het moderne zwembadencomplex is de kers op de taart.

Verblijfstypen op Camping Valkanela in Istrië

Op camping Valkanela in Kroatië heb je de keuze uit verschillende verblijfstypen. Naast een standaard staanplaats kun je ook een stacaravan huren. Deze mobile homes hebben een overdekt terras en een bubbelbad. Camping Valkanela biedt vier soorten stacaravans. En kies je voor glamping op Valkanela bij het dorpje Vrsar? Dan neem jij deze zomer je intrek in een lodgetent met drie aparte slaapkamers en een luxe badkamer.

Boek Camping Valkanela bij de volgende reisorganisaties


De prettige locatie van Valkanela bij het dorpje Vrsar

Camping Valkanela in Kroatië grenst aan het kleine vissersdorpje Vrsar, een authentiek plaatsje op negen kilometer afstand van het bekende Poreč. Rovinj ligt ten zuiden van Camping Valkanela. Aan dit stukje Istrische westkust is het heerlijk vertoeven. Wie op Camping Valkanela in Istrië verblijft, kan kiezen aan welk strand hij neerstrijkt. Kies jij voor dat kiezelstrandje in de luwte van de dennenbossen of ga je voor de volle zon op een van de stenen zonneplateaus?

Faciliteiten op Camping Valkanela in Kroatië

Over de faciliteiten op Camping Valkanela in Vrsar hoef je je geen zorgen te maken. Alhoewel de plek een prima uitvalsbasis is voor uitstapjes in de rest van Istrië, hoeft iemand die dat niet wilt, het terrein in principe niet te verlaten. Camping Valkanela in Istrië biedt onder andere een supermarkt, geldautomaat, EHBO-post, speeltuinen, massagemogelijkheden en een strand speciaal voor honden. Eventuele excursies en autoverhuur kunnen bij de camping geregeld worden.

Handige tips & blog