Camping Zelena Laguna

Camping Zelena Laguna: goed verborgen camping boordevol faciliteiten

Camping Zelena Laguna bij Poreč is een viersterrencamping die deel uitmaakt van een resort met tal van faciliteiten. Zelena Laguna is een moderne familiecamping waar je uit verschillende soorten percelen kunt kiezen. De meeste daarvan zijn uitgerust met stroom- en wateraansluitingen. Wie op Camping Zelena Laguna verblijft, kan echter gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel. De overigens huisdiervriendelijke camping bevindt zich op een met dennenbomen begroeid schiereiland en wordt omringd door tal van rotsachtige strandjes. Een locatie waar ook natuurliefhebbers en rustzoekers zich als een vis in het water voelen.

Boek Camping Zelena Laguna bij de volgende reisorganisaties


Camping Zelena Laguna bij Poreč: een verblijf in een oase van groen

Camping Zelena Laguna vlak bij Poreč is een terrassencamping die flink begroeid is en zo ook de nodige privacy oplevert. Olijf- en loofbomen zijn er volop en de staanplaatsen op Zelena Laguna worden middels heggen van elkaar gescheiden. Direct aan Camping Zelena Laguna grenst een lang, openbaar rotsstrand. Ook zijn er betonnen plateaus om op te zonnebaden. Voor een leuk dagtripje vertrek je van Camping Zelena Laguna naar Poreč. Deze historische stad ligt op slechts vijf kilometer afstand. De grootste stad van Istrië, Pula, bereik je middels een uur autorijden.

De faciliteiten op Zelena Laguna

Op Camping Zelena Laguna bij Poreč ontbreekt het je aan niets. Vanwege de ligging van Camping Zelena Laguna in het gelijknamige resort heb je alle gewenste faciliteiten binnen handbereik. Zo kun je gebruikmaken van sportcentra, zijn er meer dan voldoende winkeltjes, is er een openluchtdiscotheek en kies je uit diverse horecagelegenheden. Het drijvende aquapark en de uitgezette wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van Zelena Laguna vormen leuke extra’s. En heb je zin in een uitstapje naar Poreč, maar laat je de auto liever staan? Het toeristentreintje brengt je er in een kwartier naartoe.

Handige tips & blog