Glamping in Istrië

Volop luxe midden in de natuur op een glamping in Istrië

Glamping in Istrië betekent glamoureus kamperen in de groenste regio van Kroatië. Een maximale beleving van de natuur, zonder daar ook maar iets van de luxe van thuis voor in te leveren. Niet alleen de hoge mate van luxe, maar ook de extra privacy ten opzichte van een gewone camping is voor veel vakantiegangers in Istrië een belangrijke reden. Kies voor een glamping in Pula, een glamping in Poreč of voor een glamping in Rovinj en geniet van de perfecte combinatie van natuur en cultuur. Deze vakantie kan niet stuk!

Populaire glamping aanbieders in Istrië


Glamping in Poreč bij Boutique Camp Materada Beach

Op zoek naar een geschikte glamping in Poreč? Boutique Camp Materada Beach is een kleine, vier sterren tellende glamping met luxe accommodaties. Deze glamping in Poreč ligt direct aan zee en beschikt ook nog eens over twee zwembaden, waarvan er een voor kinderen bedoeld is. Deze zwembaden liggen bovendien direct aan het strand, waardoor je al dobberend ook nog eens uitkijkt op de helderblauwe Adriatische Zee. Ook vanaf de comfortabele ligbedden rond het zwembad is het genieten van het uitzicht. Poreč bereik je middels een wandeling van twintig minuten.

Camping Valkanela bij vissersdorpje Vrsar

Op zoek naar een mooie glamping in Istrië, maar hoeft dat niet per se in een van de grootste en bekendste plaatsen van het schiereiland te zijn? Overweeg dan eens Camping Valkanela. Behalve dat je op dit terrein ook klassiek kunt kamperen, zijn er eveneens luxe stacaravans en safaritenten te huur. De moderne familiecamping ligt direct aan een lang kiezelstrand, waarlangs ook diverse zonneplateaus te vinden zijn waar je heerlijk kunt zonnebaden. Deze glamping in Istrië is van de derde week van april tot begin oktober geopend. Rond het terrein zijn veel wandel- en fietsroutes uitgestippeld.

Polari, glamping nabij Rovinj voor de hele familie

Polari is een grote familiecamping op drie kilometer afstand van Rovinj, die met zijn luxe lodgetenten ook glamping op dit terrein mogelijk maakt. De lodgetenten die je op deze glamping bij Rovinj kunt huren, bieden plaats aan maximaal zes personen. Het extra leuke is dat huisdieren hier ook welkom zijn en barbecueën is toegestaan. Wie op deze glamping in Rovinj verblijft, kan dagelijks neerstrijken aan het kiezelstrand of op een van de zonneplateaus, maar ook in de ligweide rond het zwembad. Dankzij de aanwezigheid van een poolbar ontbreekt het je aan helemaal niets.

Arena One 99, een geheel op de natuur gerichte glamping vlak bij Pula

Pula is de grootste stad van Istrië en heeft op cultureel en gastronomisch gebied heel wat te bieden.
Niet zo vreemd dus, dat veel luxekampeerders kiezen voor een verblijf in de nabijheid van deze stad. Arena One 99 is een glamping bij Pula die in het dichtbegroeide dennenbos van Pomer ligt. Het centrum van Istrië’s grootste stad ligt op acht kilometer afstand. Deze glamping nabij Pula richt zich geheel op de natuur. Je hebt de keuze uit diverse lodges en safaritenten voor verschillende aantallen personen.

Handige tips & blog