All inclusive Alanya

Alanya: koningin onder de all inclusive vakanties

Wie zijn vakantie in Alanya op all inclusive basis wil vieren, zit goed. Turkije staat bekend als leider op het gebied van luxe resorts met alles erop en eraan. Ook in Alanya vind je zo een hotel met een all inclusive verzorging dat precies aan jouw wensen voldoet. All inclusive accommodaties hebben drie tot vijf sterren. Wil je compleet in de watten gelegd worden? Boek dan in Alanya een van de hotels met 5 sterren op all inclusive basis. Zwembaden, privéstranden, fitnessfaciliteiten, spa’s en à la carte restaurants heb je allemaal tot je beschikking.

Genieten vanaf de eerste seconde

Zodra je in Alanya bij je all inclusive resort arriveert, kan de pret beginnen. Pak je koffer uit, trek je slippers en zwemkleding aan en neem een verfrissende duik in het zwembad. Of in de Middellandse Zee natuurlijk. De kans is namelijk groot dat een in Alanya gelegen hotel met all inclusive verzorging direct aan het helderblauwe water grenst. Wist je trouwens dat je je vakantie in Alanya ook all inclusive én halal kunt vieren? In halal hotels wordt al het eten halal bereid en wordt er geen alcohol geschonken.

Dit zijn in Alanya de beste hotels met 5 sterren en all inclusive verzorging

Wie op zoek is naar lekker veel luxe, kiest in Alanya uit de vele hotels met 5 sterren die een all inclusive verzorging aanbieden. En het extra goede nieuws is: aan de Turkse Rivièra hoeft dat niet eens zo duur te zijn. Sterker nog, vaak vier je je vakantie in Alanya -ook op all inclusive basis- voor een stuk minder geld dan in andere (Europese) vakantielanden. Populaire hotels zijn het Azura Deluxe Resort & Spa en het Eftalia Ocean Resort & Spa.

In Alanya is all inclusive niet eens het neusje van de zalm

Maar heb je ook wel eens van ultra all in in Alanya gehoord? Nee? Hoog tijd dat we je even bijpraten. Want terwijl een in Alanya gelegen hotel je met een all inclusive verblijf al het maximale lijkt te bieden, doet een ultra all inclusive resort daar nog een schepje bovenop. Ultra all in betekent in Alanya 24 uur per dag onbeperkt genieten en nooit extra kosten, waarmee je in een all in accommodatie wel eens mee te maken kan krijgen, bijvoorbeeld wanneer je van de fitnessruimte of speciale drankjes gebruik wilt maken.

Hotel Antik Roman Palace

Ultra all inclusive hotels betreffen doorgaans grotere accommodaties. De omvang van deze hotels doet echter niets af aan de kwaliteit en de sfeer ervan. Integendeel, een ultra all inclusive hotel weet precies wat de definitie van stijlvol is. Bovendien weet je met het boeken van een dergelijke accommodatie écht waar je financieel aan toe bent. Een geliefd ultra all inclusive hotel is het Antik Roman Palace, dat direct aan het strand is gelegen. Het centrum van Alanya ligt op slechts twee kilometer afstand. De hamam en de voortreffelijke Turkse gerechten zijn de kers op de taart.

Handige tips & blog