Campings Poreč

Voor welke camping in Poreč kies jij?

Nergens anders in Istrië vind je zo een ruim aanbod aan accommodaties. Ook op het gebied van campings. Een camping in Kroatië in Poreč is dan ook zo gevonden. Of je nu op zoek bent naar een kleinschalige camping, een groot resort inclusief zwembaden en animatie, een rustige plek aan zee of een naturistencamping. Poreč is een van de best bezochte Kroatische campingbestemmingen. Camping Lanterna in Poreč behoort tot de bekendste namen. Wij zetten deze en nog meer veel geboekte campings in Poreč voor je op een rijtje.

Camping Zelena Laguna, de grootste van de campings in Poreč op een resort

Twee van de campings in Poreč behoren tot een groot resort met diverse accommodaties, faciliteiten en animatie. De met vier sterren gewaardeerde camping Zelena Laguna is daarvan de grootste. Deze terrassencamping is ruim opgezet en levert je dankzij zijn begroeiing de gewenste privacy én schaduw. Als kampeerder kun je hier gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel. Camping Zelena Laguna in Poreč staat zo garant voor een compleet verblijf.

Camping Plava Laguna

De volgende camping op een resort is camping Plava Laguna, dat tot voor kort nog Laguna Park heette. Het resort ligt op ongeveer twintig minuten afstand van het centrum van Poreč. Deze camping in Kroatië in Poreč is overigens de perfecte keuze voor natuurliefhebbers en sportievelingen. In de groene omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet. Plava Laguna, dat Kroatisch is voor ‘blauwe lagune’, behoort mede dankzij zijn natuurlijke ligging tot de mooiste resorts aan dit deel van de Adriatische Zee.

Camping Ulika, een camping in Kroatië in Poreč voor naturisten

Op zoek naar een camping in Kroatië in Poreč waar je jezelf écht een met de natuur kunt voelen? Ulika is een met vier sterren gewaardeerde camping vlak bij Poreč die voor naturisten is bedoeld.
Camping Ulika bij Poreč ligt op ongeveer acht kilometer van de stad en direct aan zee. De plek behoort zelfs tot de beste naturistencampings van Kroatië en weet onderdak te bieden aan maar liefst 3.000 gasten. Desondanks heb je hier de beschikking over een voldoende ruime staanplaats.

Camping Puntica, voor wie op zoek is naar intimiteit en kleinschaligheid

Camping Puntica is een camping bij Poreč die met drie sterren is beoordeeld. Met zijn driehonderd kampeerplaatsen is hij volgens Kroatische begrippen een kleine camping. Deze camping in Istrië vlak bij Poreč is gelegen bij het vissersdorpje Funtana. Het is een van de campings in Poreč waar je op een maximaal rustgevende vakantie kunt rekenen. Het rustige schiereiland is begroeid met dennenbos en wordt omgeven door kleine eilandjes. Het sanitair van camping Puntica werd in 2015 nog gerenoveerd.

Camping Lanterna in Poreč: een begrip in heel Istrië

Tot slot camping Lanterna bij Poreč. Dit is niet zomaar een camping, maar een premium camping resort. Zijn vier sterren heeft hij dan ook niet zomaar gekregen. Camping Lanterna bij Poreč behoort tot de grote campings van Istrië en is al jaren een bekende naam. Deze camping bij Poreč ligt op dertien kilometer afstand van de stad. Een uitje naar het historische centrum is dus zo gemaakt.

Handige tips & blog