Last minute Alanya

Last minute op vakantie naar Alanya

Klinken de woorden zonnebaden, winkelen en cultuursnuiven jou als muziek in de oren? Dan is een last minute naar Alanya in Turkije misschien wel iets voor jou. De badplaats aan de Turkse Rivièra behoort tot de meest populaire van deze kustlijn, die behalve door Nederlanders jaarlijks ook door veel Duitsers en Scandinaviërs wordt bezocht. Boek een last minute naar Alanya en tel af naar een verblijf in de badplaats die werkelijk alles heeft. En wie naar Alanya een all inclusive last minute boekt, kan erop rekenen te worden ondergedompeld in een luxe als nooit tevoren.

Niets moet, alles mag: in Alanya is een all inclusive vakantie een last minute uit ieders droom

Even helemaal niets hoeven, jezelf in de watten laten leggen en volop genieten van de warme Turkse zon? Kies dit jaar dan voor een last minute in Alanya, waar ze verwennerij en gastvrijheid naar een nog hoger niveau weten te tillen. Een last minute naar Alanya in Turkije als pakketreis kan tussen begin april en eind oktober worden geboekt bij reisorganisatie als TUI, Corendon, Prijsvrij en Vakantiediscounter. Boek je naar Alanya een all inclusive last minute, dan ontbreekt het je aan helemaal niets.

Reisorganisaties met last minutes naar Alanya die wij aanbevelen


Alanya betekent vermaak voor iedereen

Een last minute naar Alanya is, net als in de rest van Turkije, een vakantie voor mensen van alle leeftijden. Of je nu met je partner, vriendengroep of je gezin gaat: een last minute vakantie in Alanya betekent voor iedereen optimaal vermaak. Geniet van het warme water van de Middellandse Zee of van het zwembadhotel, shop de meest originele souvenirs en laat je verwennen in een traditionele hamam. Dat laatste kan in Alanya, als je een all inclusive accommodatie last minute boekt, soms zelfs in je eigen hotel. Stoombaden en Turkse massages dus binnen handbereik!

Hartje zomer genieten van haast tropische temperaturen

Wil je er hartje zomer op het laatste moment toch even tussenuit? Met een last minute naar Antalya kun je rekenen op temperaturen die haast tot tropische hoogten oplopen. Een minimum van dertig graden is, zeker in juli en augustus, heel gewoon. Maar ook 35 graden of meer is geen uitzondering. Is er sprake van een hittegolf, dan zal de thermometer temperaturen van 40 graden of hoger aangeven. Verblijf je all inclusive in een luxe resort, dan is dat zeker goed te verdragen. Blijf wel tussen 10.00 en 16.00 uit de directe zon.

De beste periode voor een last minute

Een last minute vakantie naar Alanya wordt door de meeste reizigers in de zomermaanden geboekt. Wil je iets meer van de cultuur proeven en ben je benieuwd naar de natuur waardoor Alanya wordt omringd? Dan kun je juli en augustus beter vermijden en je last minute naar Alanya in juni of september boeken. Mei en oktober gelden als overgangsmaanden waarin het weer aangenaam, maar wel iets minder stabiel is. Nederlandse chartervluchten worden van november tot en met april niet uitgevoerd. Wil je in de wintermaanden naar Alanya, zoek dan naar losse last minute vliegtickets en accommodaties.

Handige tips & blog