Vakantiehuizen Poreč

Alle ruimte en privacy in een vakantiewoning of villa in Kroatië in Poreč

Een vakantiehuis in Poreč geeft jou al die vrijheid, rust en privacy waar je naar snakt. Maar ook is een vakantiewoning een ideale accommodatie wanneer je met een grote vriendengroep of misschien wel de hele familie vakantie viert. Vaak vind je een vakantiehuis in Poreč met een zwembad, dat je in de meeste gevallen niet eens met andere vakantiegangers hoeft te delen. Met een villa in Poreč maak je het natuurlijk helemaal luxe voor jezelf. Sommige woningen zijn deel van een vakantiepark, andere zijn in particulier bezit.

Blue Pearl: een vakantiehuis in Poreč vlak bij het historische centrum

Een vakantiewoning of villa in Poreč bevindt zich meestal wat verder weg van het stadscentrum, maar in dit vakantiehuis bij Poreč kun je de vibe van de stad alsnog voelen. De met vier sterren gewaardeerde woning is modern ingericht. Blue Pearl is een naam die ook perfect bij dit vakantiehuis in Poreč lijkt te passen. De weerkaatsing van het heldere zwembadwater zorgt op zonnige dagen voor een schitterende blauwe gloed op de woning. Het pand werd in 2017 gebouwd en ligt op 900 meter afstand van het strand.

Vakantiehuis Kata, een rustieke woning in een rustig dorp

Vakantiewoning Kata weet ruimte te bieden aan maar liefst tien personen. In dit vakantiehuis in Poreč verblijf je dus makkelijk met een grote vriendengroep of met de hele familie. De woning telt vijf slaapkamers en vier badkamers en heeft een viersterrenwaardering. De woning heeft een rustieke uitstraling, beschikt over een eigen zwembad en werd recent nog gerenoveerd. Hij bevindt zich in het piepkleine dorpje Zgrablići, dat op ongeveer dertien kilometer afstand van Poreč ligt. Het telt nog geen honderd bewoners. Je vakantie vier je hier dus in alle rust.

Anna, een vakantiehuis in Poreč met een zwembad dat je voortreffelijk uitzicht biedt

Eerlijk is eerlijk: een vakantiehuis in Poreč met een zwembad is zo gevonden. Maar een woning met een zwembad als deze is uniek te noemen. Woning Anna is een vakantiehuis in Poreč dat ruimte weet te bieden aan acht personen en deze acht personen ook allemaal op een onvergetelijke zwemervaring weet te trakteren. Dit vakantiehuis in Poreč met zwembad wordt omgeven door een mooi zonneterras, waarop comfortabele ligbedjes klaarstaan. Hiervandaan heb je prachtig zicht op de groene omgeving en zelfs de Adriatische Zee, die tien kilometer verderop ligt.

Alle luxe die je maar wenst in een villa in Poreč

Op zoek naar een villa in Kroatië in Poreč? Villa Coriticum Otiom is een grote woning op twintig kilometer afstand van de bruisende badplaats. Deze villa in Kroatië in Poreč telt vijf kamers en werd in 2018 nog in zijn geheel gerenoveerd. Je geniet er optimaal van het buitenleven. Deze villa nabij Poreč ligt in het kleine plaatsje Kringa, dat in de Romeinse periode Coriticum werd genoemd en zo de naam van de villa verklaart. Het dorp telt nog geen vijfhonderd inwoners. Ondanks dat heeft het drie eeuwenoude kerken.

Handige tips & blog