All inclusive Antalya

Op naar Antalya: dé plek om all inclusive te genieten

Lekkere temperaturen, goedkope hotels, duizenden winkels, de mogelijkheid tot cultuursnuiven en prachtige stranden: al deze ingrediënten verklaren populariteit Antalya. In Antalya wordt een vakantie meestal in een all inclusive accommodatie gevierd. Wie in Antalya in een hotel op all inclusive basis verblijft, hoeft zelf helemaal nergens over na te denken. Kies je in Antalya een resort met all inclusive verzorging, dan hoef je het terrein gedurende je hele vakantie eigenlijk niet eens te verlaten. Alle faciliteiten heb je binnen handbereik, zeker als je voor een ultra all inclusive vakantie gaat. 

Luxe met de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Zoals je misschien wel weet, is Turkije de koning onder de all inclusive vakanties. Ook de in Antalya gelegen hotels die een all inclusive verzorging aanbieden, zijn stuk voor stuk in het bezit van vier of vijf sterren. Dat betekent gelukkig niet dat je je hele spaarpot moet omkeren. In Turkije en zo ook in Antalya biedt een resort met all inclusive verzorging altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien liggen de lange zandstranden letterlijk aan je voeten en zijn er veel activiteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud. Heel veel vakantie voor relatief weinig geld dus!

Alanya: koningin onder de all inclusive vakanties

Wie zijn vakantie in Alanya op all inclusive basis wil vieren, zit goed. Turkije staat bekend als leider op het gebied van luxe resorts met alles erop en eraan. Ook in Alanya vind je zo een hotel met een all inclusive verzorging dat precies aan jouw wensen voldoet. All inclusive accommodaties hebben drie tot vijf sterren. Wil je compleet in de watten gelegd worden? Boek dan in Alanya een van de hotels met 5 sterren op all inclusive basis. Zwembaden, privéstranden, fitnessfaciliteiten, spa’s en à la carte restaurants heb je allemaal tot je beschikking.

Genieten vanaf de eerste seconde

Zodra je in Alanya bij je all inclusive resort arriveert, kan de pret beginnen. Pak je koffer uit, trek je slippers en zwemkleding aan en neem een verfrissende duik in het zwembad. Of in de Middellandse Zee natuurlijk. De kans is namelijk groot dat een in Alanya gelegen hotel met all inclusive verzorging direct aan het helderblauwe water grenst. Wist je trouwens dat je je vakantie in Alanya ook all inclusive én halal kunt vieren? In halal hotels wordt al het eten halal bereid en wordt er geen alcohol geschonken.

Vier in Antalya je vakantie all inclusive aan Lara Beach

In Antalya vind je een resort met all inclusive verzorging zowel aan de oost- als de westkant van de badplaats, maar in Lara zijn ze het sterkst vertegenwoordigd. Lara Beach is een zeven kilometer lang zandstrand dat ervoor zorgt dat je in Antalya je vakantie én all inclusive én op een droomplek viert. En wil je in Antalya all inclusive in een origineel themahotel verblijven? Het bekendste themahotel van de omgeving, Hotel Titanic Beach, in de vorm van het schip dat honderd jaar geleden op de Atlantische Oceaan voer, staat in Lara.

Last minute naar de Turkse zon

Weet je nog niet zeker wanneer een vakantie naar Antalya met all inclusive verzorging je dit jaar precies uitkomt? Dan is een last minute naar Antalya op all inclusive basis een uitkomst. Zo reis je voor een zacht prijsje naar langgerekte stranden, een flinke dosis zon en een minstens zo grote dosis Turkse gastvrijheid. Gezien de hoeveelheid accommodaties is er in Antalya altijd wel een hotel op all inclusive basis last minute te boeken. Tot en met eind oktober zijn de temperaturen nog aangenaam voor een zonvakantie en vlieg je rechtstreeks naar deze bestemming.

Halal hotels

De afgelopen jaren werd het  een steeds bekender begrip: halal hotels. In deze hotels wordt specifiek rekening gehouden met de islamitische normen en waarden. Dit betekent dat er aparte, gescheiden faciliteiten voor mannen en vrouwen zijn, dat er geen alcohol wordt geschonken en dat het eten dat in de buffet- en à la carte restaurants wordt geserveerd, halal is bereid. Boek je in Antalya een halal hotel op all inclusive basis, dan is ook het strand gescheiden in aparte secties voor mannen en vrouwen. Halalvriendelijke strandhotels worden ook door enkele reisorganisaties aangeboden.

Handige tips & blog