Auto huren in Antalya

Alles over autoverhuur in Antalya

Antalya is een geliefde badplaats die op bezoekers van de meest uiteenlopende leeftijden en interesses een onuitwisbare indruk weet te maken. Voor wie niet alleen voor de stranden de reis naar de Turkse Rivièra maakt, is autohuur in Antalya een goed idee. Een auto huren op Antalya Airport of elders in de stad kun je ter plekke regelen, alhoewel de meeste vakantiegangers ervoor kiezen dit vooraf online te doen. Besluit je een auto te huren in Antalya, schrijf dan in elk geval de Watervallen van Düden, Nationaal Park Köprülü en de antieke stad Termessos op je must-see lijstje.

Autorijden in Turkije

De vakantiegangers die een auto huren op Antalya Airport of elders in de stad, zijn doorgaans positief te spreken over het autorijden in Turkije. In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht zijn de snelwegen in Turkije prima onderhouden en is er ook voldoende bewegwijzering. Desalniettemin kiezen veel mensen die een auto huren in Antalya voor navigatie. In Turkije moet er op het grootste deel van de snelwegen overigens ook tol worden betaald. Dit betaal je overigens niet ter plekke, het autoverhuurbedrijf zal een vignet met chip op de voorruit van de auto hebben bevestigd.

Een auto huren op Antalya Airport

Geef je er de voorkeur aan een auto te huren op Antalya Airport, dan kun je bij diverse verhuurbedrijven terecht. Zo kun je een huurauto regelen bij internationale verhuurders zoals Budget, Sixt, Hertz en Fox Rent a Car. Het prettige is dat alle bedrijven voor autohuur in Antalya een balie in de luchthaven zelf hebben. Na de douane loop je door naar de aankomsthal, waar je de balies direct ziet. Heb je de autoverhuur in Antalya vooraf geregeld? Dan is het alleen een kwestie van ophalen. Let in andere gevallen goed op de verzekeringen.

Van het vliegveld naar je accommodatie

Heb je je huurauto op de luchthaven opgehaald? Dan kun je vast niet wachten om naar je accommodatie te rijden, je slippers en zwemkleding aan te trekken en een verfrissende duik in zee of in het zwembad te nemen. Daar ben je na een vliegreis wel aan toe! Is de autoverhuur in Antalya op het vliegveld afgewikkeld, dan rijd je van het terrein van de luchthaven de snelweg D400 op, die je naar Kaleiçi volgt. De rit van de luchthaven naar het centrum duur ongeveer dertig minuten. Ook andere badplaatsen zijn vanaf Antalya goed bereikbaar.

Autohuur in Antalya vastleggen bij SunnyCars

Wil je voorafgaand aan je vakantie een auto huren om Antalya en omgeving zo meteen zo goed mogelijk te leren kennen? Regel je huurauto dan vooraf online. Vakantiegangers hebben goede ervaringen met SunnyCars, een bedrijf dat voor jou de autohuur bij een verhuurbedrijf regelt. Zo kun je goedkoop een auto huren met alle verzekeringen die je nodig hebt en is er behalve dit all-in contract ook nog eens het pluspunt van ongelimiteerde kilometers. De autohuur kun je zonder creditcard vastleggen. Zo makkelijk was het regelen van een huurauto nog nooit!

Handige tips & blog