Hotels Antalya

Boek in Antalya een hotel en ontdek Turkije op zijn veelzijdigst

Pak je koffer en vlieg in nog geen vier uur naar de meest bruisende badplaats van de Turkse Rivièra. Met 300 dagen zon, tal van winkels en restaurants en luxe hotels heeft deze bestemming alles wat de zonaanbidder nodig heeft. De hotels in Turkije zijn vooral in Antalya van ongekend niveau. Hotels zijn in Antalya dan ook de vaakst geboekte accommodaties. De schatten uit de oudheid en het imposante Taurusgebergte op de achtergrond maken deze bestemming helemaal compleet. Behalve luxe accommodaties zijn er ook voldoende goedkope hotels in Antalya. 

(Ultra) all inclusive hotels in Antalya

Of je nu aan het glamoureuze Lara Beach neerstrijkt of op een steenworp afstand van Konyaalti Beach verblijft, in de luxe strandhotels is all inclusive de norm. De meeste all inclusive hotels vind je in Antalya aan Lara Beach. En bij all inclusive hotels houdt het in Turkije en ook in Antalya tegenwoordig niet meer op. Het ultra all inclusive concept, wat werkelijk waar alles omvat, wordt alsmaar populairder. Behalve dat dit een ware verwennerij is, weet je als vakantieganger ook echt honderd procent zeker waar je financieel aan toe bent.

Luxe hotels met 5 sterren

Je dag beginnen met een vers en uitgebreid ontbijt, om vervolgens op een comfortabel strandbedje aan de helderblauwe Egeïsche Zee neer te strijken? In een luxe 5 sterren hotel wordt je droom werkelijkheid. Bovendien heeft elk aan het strand van Antalya gelegen hotel een of meerdere zwembaden voor wie daar de voorkeur aan geeft. Binnen een paar stappen sta je bij de poolbar voor een verkoelend drankje. Het zonnebaden afwisselen met een andere vorm van ontspanning? De beste hotels in Turkije en Antalya hebben hun eigen hamam. Dit is genieten in hoofdletters.

Hotels in het oude centrum van Antalya

Cultuurliefhebbers zijn vaak niet zo te porren voor direct aan het strand gelegen hotels en zullen misschien liever voor een accommodatie in het authentieke centrum van de stad kiezen. Boek je in het centrum van Antalya een hotel, dan is deze een stuk kleinschaliger. Ook laat een dergelijke accommodatie je veel meer kennismaken met het echte Turkse leven, dat in Antalya veel sterker aanwezig is dan je misschien zou denken. Wie op zoek is naar goedkope hotels in Antalya, komt vaak ook uit bij een accommodatie in de stad zelf.

Halal hotels in Antalya

De een zoekt naar goedkope hotels in Antalya, terwijl de ander op zoek gaat naar het beste van het beste en een volgende juist weer de voorkeur geeft aan een halal hotel. In een halal hotel in Antalya zijn de faciliteiten helemaal toegespitst op islamitische normen en waarden. Zo zijn er aparte mannen- en vrouwencomplexen zoals zwembaden, fitnesscentra en spa’s en wordt er in een halal hotel in Antalya ook geen alcohol geschonken. Vanzelfsprekend worden alle gerechten honderd procent halal bereid. In deze hotels in Antalya geniet je van optimale privacy in een luxe omgeving.

Handige tips & blog