All inclusive in Belek

De koning te rijk tijdens een vakantie in Belek op all inclusive basis

Gelegen tussen het culturele Side en het bruisende Antalya vind je Belek. Een badplaats die ware luxe ademt. De meerderheid van de accommodaties telt 5 sterren en bovendien bieden deze in Belek gelegen hotels meestal all inclusive verzorging. Het all inclusive concept dat je van Turkije kent, wordt in Belek naar het hoogste niveau getild. Wie in Belek op all inclusive basis verblijft, voelt zich de koning te rijk.

Een stuk privéstrand voor de hotelgasten

Niet alleen zijn in Belek de hotels met een all inclusive verzorging extra luxe, de badplaats is ook nog eens minder druk dan andere badplaatsen aan de Turkse Rivièra. Vier je je vakantie in Bleek op all inclusive basis, dan beschikt je accommodatie doorgaans over een eigen stuk strand, speciaal voor de hotelgasten. Bovendien liggen -net zoals veel andere all inclusive hotels in Turkije- ook in Belek de hotels direct aan het strand. Watersportmogelijkheden zijn er volop.

Reisorganisaties met all inclusives naar Belek die wij aanbevelen


Golf én all inclusive: paradijs voor golfers

Deze parel aan de Turkse Rivièra geldt als een waar golfparadijs. Golfers vanuit heel Europa, maar ook daarbuiten, strijken voor de prachtigste greens neer in Belek. Wist je dat je in Belek zelfs all inclusive kunt verblijven in een speciaal golfhotel? Tijdens zo een vakantie in Belek geniet je all inclusive en stap je vanuit je hotel ook nog eens zo de green op. De golfbanen liggen in een mooi gebied tussen het centrum van Belek en het strand in. Golfen doe je hier met de Middellandse Zee op de achtergrond.

All inclusive hotels voor elke doelgroep

Heb jij zin om je eens helemaal in de watten te laten leggen? Kijk eens rond bij reisorganisaties als TUI en Corendon en ontdek welke vijfsterrenhotels zij voor jou in petto hebben. Bij elk hotel in Belek dat een all inclusive verzorging aanbiedt, staat puntsgewijs genoemd wat het kenmerkt. Zijn er bijvoorbeeld knotsgette waterparadijzen waar de kids zich helemaal kunnen uitleven? Of zoek je juist naar een adults only hotel omdat je juist geen behoefte hebt aan al die levendigheid?

Ultra all inclusive in Belek

Uiteraard kan het niet anders dan dat Belek ook een flink aanbod aan ultra all inclusive hotels heeft te bieden. En ultra all inclusive betekent in Turkije en ook in Belek wel heel veel vakantie voor heel weinig geld! Werkelijk alles, zoals gedestilleerde dranken en deelname aan activiteiten zoals watersporten, is hierbij inbegrepen. Bovendien is er bij ultra all inclusive accommodaties altijd minstens één à la carte restaurant aanwezig. In zo een accommodatie is het dus maximaal genieten én honderd procent weten waar je financieel aan toe bent.

Vakantie vieren in een zee van ruimte

Bij all inclusive denkt men vaak aan grote complexen, tal van faciliteiten en dus ook drukte. Alhoewel die eerste twee in Belek voor hotels met all inclusive verzorging opgaan, geldt dit voor de derde niet. Van massatoerisme is geenszins sprake. In Belek kun je je strandhanddoek nog rustig op het strand neerleggen zonder het tijdschrift van je buurman- of vrouw mee te kunnen lezen. Ideaal voor rustzoekers, maar ook voor gezinnen die hun kids graag wat extra speelruimte gunnen.

Handige tips & blog