Hotels in Belek

Luxe, romantiek en ontspanning in de hotels van Belek

Belek is de badplaats die zich het luxepaardje van de Turkse Rivièra mag noemen. De hotels in Belek staan in Turkije en daarbuiten bekend als het neusje van de zalm. De beste hotels van Belek liggen voornamelijk aan het kilometerslange zandstrand. In Belek is een hotel dat garant staat voor luxe en ontspanning dan ook niet moeilijk te vinden. Vakantie vieren doe je hier aan de helderblauwe zee en in een omgeving vol ongerepte natuurgebieden. Romantiek ten top!

Pakketreizen van reisorganisaties

Wil je in Belek een hotel boeken, dan kun je je accommodatie zelf vastleggen, of een pakketreis bij een aanbieder als TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter of Corendon vastleggen. Nagenoeg alle hotels in Belek en de rest van Turkije die je bij reisorganisaties boekt, betreffen 4- of 5-sterrenhotels. De luxe resorts met 5 sterren liggen vrijwel allemaal direct aan het zandstrand. Het fijne van een pakketreis is dat je niet alleen in een van de beste hotels van Belek verblijft, maar zelf ook helemaal niets hoeft te regelen.

Reisorganisaties met hotels in Belek die wij aanbevelen


In de all inclusive hotels ontbreekt het je aan niets

Meer dan vijftig hotels in Belek hebben 5 sterren. Deze hotels stralen doorgaans ook meer klasse uit dan de hotels in de andere badplaatsen aan de Turkse Rivièra. De complexen zijn ruim opgezet en zó ontworpen, dat ze mooi in de omgeving opgaan. De all inclusive hotels betekenen veel vakantie voor weinig geld. Behalve de buffetten, à la carte restaurants en hapjes en drankjes tussendoor heeft ook elk resort je wel iets extra’s te bieden. In het ene resort is dat een Turkse hamam en in het andere live optredens.

Verblijven op ultra all inclusive basis

Misschien heb je er ooit wel van gehoord: ultra all inclusive. Inderdaad, een concept dat je nog meer te bieden heeft dan all inclusive. Enkele van de beste hotels van Belek bieden je deze maximale verzorging aan. Het verschil met all inclusive hotels? Hier is werkelijk alles inclusief, dus ook de gedestilleerde dranken. Bovendien is er altijd minstens één à la carte restaurant aanwezig. Ook stelt ultra all inclusive je in staat om aan activiteiten zoals watersporten deel te nemen.

Van je resort naar de stad

Verblijf je in Belek in een hotel, dan is de kans aannemelijk dat deze niet direct aan het centrum van de badplaats grenst. Met een 15 kilometer tellend zandstrand kan dat ook haast niet anders. Echter ademen veel hotels in Belek de voor Turkije zo typische klantvriendelijkheid en bieden zij -in ieder geval in de zomermaanden- een treintje of een ander vervoermiddel naar het centrum aan. Zo is het reizen tussen je resort en de stad zelf een fluitje van een cent.

Hotels gericht op specifieke doelgroepen

In Belek vind je ook meer dan genoeg hotels die zich hebben aangepast aan de wensen van specifieke doelgroepen. Zo zijn er bijvoorbeeld golfhotels voor de golffanaten. Een relatief nieuw hotel in Belek is het Granada Luxury Belek, dat speciaal voor gezinnen met kinderen is ingericht. Twee mini clubs zorgen ervoor dat jij als ouder je handen helemaal vrij hebt. Liever geen kinderen om je heen? Overweeg dan het BLUE for Two hotel.

Handige tips & blog