All inclusive Kemer

All inclusive in Kemer is all inclusive zoals je nog nooit eerder meemaakte

In Kemer zijn de hotels met het label ‘5 star all inclusive’ ruim vertegenwoordigd. Sterker nog, Kemer staat om zijn luxe accommodaties bekend. Niet alleen aan de Turkse zuidkust, maar ook in de rest van het land weet het andere badplaatsen de loef af te steken. Bijna nergens anders in Turkije vind je hotels die op het niveau van Kemer het all inclusive concept uitvoeren. Dankzij de scherpe aanbiedingen van reisorganisaties hoef je ook in Kemer echter voor hotels met all inclusive verzorging geen euro te veel te betalen.

Hier krijgt luxe een andere betekenis

Binnen en buiten Turkije staat Kemer niet alleen om de kwaliteit van zijn all inclusive accommodaties bekend, maar ook om de ligging ervan. De hotels liggen direct aan of vlak bij de helderblauwe Middellandse Zee. De badplaats wordt geflankeerd door een berggebied en aan de westkant schittert het Taurusgebergte. Tijdens een all inclusive in Kemer zwem je in heerlijk warm zeewater, terwijl je -afhankelijk van de maand waarin je reist- soms zelfs nog van de besneeuwde toppen van het Taurusgebergte kunt genieten. In Kemer zijn hotels met all inclusive verzorging luxe in alle opzichten!

Rust of waterpret?

In Kemer vind je de all inclusive resorts slechts gedeeltelijk rond het centrum. Minstens zo vaak staan in Kemer de hotels met het ‘5 star all inclusive’ label rond de vier baaien die de badplaats omgeven. Niet alleen geniet je daar van rust en kraakhelder zeewater, ook de bosrijke omgeving maakt een last minute in Kemer op all inclusive basis zo extra bijzonder. Het kleine Ayisigistrand ligt aan zo een groene baai. Zoek je in Kemer naar hotels op all inclusive basis waar je voor de voordeur kunt watersporten? Kies dan voor een accommodatie aan het Kemerstrand.

Ultra all inclusive

Als de in Kemer gelegen hotels met het ‘5 star all inclusive’ label je nog niet aantrekkelijk genoeg lijken, dan weet de badplaats dat prima voor je op te lossen. Een ultra all inclusive is in Kemer namelijk ook zo gevonden. Zelfs als je daar gebruik wilt maken van watersportactiviteiten, wilt ontspannen in de spa of een gedestilleerd drankje wilt bestellen, valt dit allemaal binnen je pakket. In Turkije en ook Kemer maken all inclusive hotels steeds vaker plaats voor dit ultraluxe concept. Ben je eraan toe om maximaal in de watten te worden gelegd? Kemer verwelkomt je met open armen.

Toppers onder de ultra all inclusive resorts

Benieuwd naar die maximale verwennerij? Kijk dan eens naar het Hotel Crystal Deluxe Resort & Spa, op maar 50 meter afstand van het strand. Het terrein, dat maar liefst 8000 vierkante meter beslaat, heeft prachtige tuinen en drie à la carte restaurants waar het heerlijk eten is. Ook Hotel Maxim Resort is een geliefde accommodatie. Net als de meeste hotels bevindt ook deze zich direct aan het strand. In de directe omgeving liggen bars, restaurants en winkeltjes. Kinderen zullen niet genoeg krijgen van de zwembaden met glijbanen.

Handige tips & blog