All inclusive Lara

Na een all inclusive in Lara voel je je als herboren

Turkije staat bekend als de koning onder de all inclusive vakanties, maar Lara spant helemaal de kroon. Een all inclusive in Lara nabij Antalya weet zelfs je hoogste verwachtingen te overtreffen. Wie in Lara een hotel met all inclusive verzorging boekt, komt tijdens zijn vakantie werkelijk niets tekort. Tel daar de prachtige zandstranden, het heldere zeewater en het Taurusgebergte op de achtergrond bij op en je droomreis is compleet. Vier je vakantie in Lara all inclusive en kom als een herboren mens weer thuis!

All inclusive in Lara: volop rust en Antalya binnen handbereik

Een vakantie in Lara in een all inclusive hotel vieren betekent een vakantie direct aan het zandstrand Lara Beach. Het stand draagt dezelfde naam als de wijk die erachter ligt, die in feite een buitenwijk van Antalya is, maar de laatste jaren tot een zelfstandig toeristenoord uitgroeide. Tijdens je all inclusive in Lara is Antalya dan ook makkelijk te bezoeken. Stap in de dolmus die voor je hotel stapt en reis in nog geen twintig minuten naar het hart van deze bruisende badplaats.

Lara Beach

Wie all inclusive in Lara verblijft, heeft aan strand en zee geen gebrek. Nadat je ’s ochtends van een heerlijk vers ontbijt hebt genoten, sta je in slechts een paar stappen op het zandstrand Lara Beach. In Lara heeft elk hotel met all inclusive verzorging een deel van het strand speciaal voor zijn gasten afgeschermd. Dobber dus in alle rust rond in de Middellandse Zee, of zet je snorkelset op om de kleurrijke bewoners van de Egeïsche Zee eens goed te bekijken. Even geen behoefte aan zeewater? Tijdens een all inclusive in Lara heb je ook meerdere zwembaden tot je beschikking.

Het centrum van Lara

Vier je je vakantie in Lara in een all inclusive hotel, dan heb je verder eigenlijk niets nodig. Dat verklaart meteen waarom je in het centrum dan ook zo weinig bars, restaurants en winkels vindt. Het centrum van Lara bestaat uit twee delen: het oudere gedeelte waar de lokale bevolking woont en het nieuwe, toeristische gedeelte. Daar bevinden zich enkel wat winkelcentra die zich vooral op de toerist richten. Bezoek om gezellig te kunnen winkelen dus liever Antalya.

De voordelen van een all inclusive vakantie

Wie in Lara een hotel met all inclusive verzorging boekt, doet dit doorgaans vanwege de luxe van een dergelijke vakantie en de goede prijs-kwaliteitverhouding die de Turkse all inclusive hotels toch al kenmerken. Maar een all-in hotel komt met nog een belangrijk voordeel: je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent. Zo weet je voorafgaand aan je reis welk budget je overhoudt om buiten je resort aan leuke dingen en souvenirs te besteden.

Ultra all inclusive: hoger kun je de lat niet leggen

Kan het je wat luxe betreft niet gek genoeg zijn? In een ultra all inclusive is werkelijk waar álles inbegrepen, dus ook de gedestilleerde dranken en aanwezige faciliteiten zoals hamam en watersporten. Dankzij deze extra luxe service kan elke cel in je lichaam maximaal ontspannen. Let wel: na zo een schitterend verblijf aan de Turkse zuidkust ligt de lat voor toekomstige vakanties wel heel hoog!

Handige tips & blog