Campings Vrsar

Beleef Istrië op zijn best op een camping in Vrsar

Istrië is een absolute kampeerbestemming. Iets wat ook de campings in Vrsar stuk voor stuk bewijzen. Zelfs in het kalme vissersdorpje zijn er genoeg kampeermogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een grote camping in Vrsar in Kroatië met diverse zwembaden, glijbanen, tal van faciliteiten en een animatieteam, maar ook voor een kleinschalige accommodatie zonder toeters en bellen. Een bekende camping in Vrsar is Porto Sole, met wel meer dan duizend plekken. Lees hieronder over deze en andere campings in Vrsar.

De grootste camping van Vrsar: Porto Sole

Wie op zoek is naar een grote en van alle faciliteiten voorziene camping in Vrsar is bij Porto Sole aan het juiste adres. De camping behoort tot de keten van Maistra campings en is met 4,5 ster beoordeeld. Deze meer dan duizend plekken tellende camping in Vrsar ligt aan het Porto Sole strand, wat zijn naam direct verklaart. Op hetzelfde terrein zijn ook hotelkamers en appartementen te huur. De camping biedt je de keuze uit een kampeerplaats of stacaravan. Vanaf het seizoen van 2020 kun je in de gloednieuwe Superior stacaravans verblijven.

Camping Tina in Vrsar: de meest kleinschalige van alle campings in Vrsar en omgeving

Camping Tina in Vrsar is een met vier sterren beoordeelde, kleinschalige familiecamping die op slechts 750 meter afstand van het centrum van het vissersdorpje ligt. Niet alleen is hij de kleinschaligste van alle campings in Vrsar, maar zelfs van heel Istrië. Deze camping in Vrsar bevindt zich in de directe nabijheid van de grote camping Orsera. In slechts een paar stappen sta je met je blote voeten in het heldere water van de Adriatische Zee.

Orsera: een camping in Vrsar in Kroatië als onderdeel van een groot resort

Orsera camping resort is een met drie sterren beoordeelde, rustige gezinscamping met zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Wat voor een soort plek of accommodatie je op deze camping in Vrsar in Kroatië je ook boekt, één ding is zeker: je hebt altijd uitzicht op de prachtige kustlijn. Op deze camping in Vrsar bestaan er volop sport- en spelmogelijkheden voor jong en oud. Natuurliefhebbers en actievelingen genieten hier dus volop.

Volop waterpret op camping Valkanela

Tot de meest bekende campings van Vrsar behoort ook camping Valkanela. Deze grote familiecamping ligt op twee kilometer afstand van Vrsar, tussen de vele naald- en loofbomen op een klein schiereilandje. De zee is hierdoor werkelijk overal, maar ook het in 2016 geheel vernieuwde zwembadcomplex staat garant voor heel wat dagen waterplezier. Wie liever aan het strand vertoeft, vindt aan de drie kilometer lange kustlijn bij deze camping in Vrsar in Kroatië ongetwijfeld een geschikt plekje.

Camping Naturistpark Koversada

Istrië behoort tot de Europese zonbestemmingen met een grote concentratie naturistencampings. Ook in Vrsar zijn er voor strandliefhebbers die graag naakt recreëren mogelijkheden. Camping Naturistpark Koversada is met drie sterren beoordeeld en ligt drie kilometer ten zuiden van Vrsar. De camping beslaat een groot deel van het kustgebied tussen Vrsar en de Limbaai. Hier recreëer je echt in de vrije natuur. Je hebt de keuze uit een standaardplaats of een ruime, luxe plaats direct aan zee.

Handige tips & blog