Hotels Lara

In Hotels in Lara is het baden in luxe

Op zoek naar een zonovergoten vakantie aan de Turkse zuidkust, maar heb je geen behoefte aan drukte en volop vertier? Overweeg dan eens in Lara een hotel te boeken in plaats van in Antalya. In Lara hebben de hotels vrijwel altijd 5 sterren en wat hun architectuur betreft lijkt niets soms te gek. In Lara ademt een hotel luxe en vind je alles wat je nodig hebt om je vakantie tot een succes te maken. De all inclusive resorts zijn elke zomer bij reisorganisaties zoals TUI en Corendon te boeken.

Pakketreizen van Corendon en TUI

Het vakantieseizoen in Lara en de rest van de Turkse Rivièra loopt van eind april tot eind oktober/begin november. Dat betekent dat je in die periode in Lara hotels met 5 sterren eenvoudigweg met een pakketreis boekt. Een pakketreis betekent een vakantie inclusief vlucht en transfer, zodat je nergens over na hoeft te denken en al ontspannen in je in Lara gelegen hotel arriveert. Excursies om je vakantie compleet te maken zijn ook bij je reisorganisatie te boeken.

De ligging van de hotels in Lara

In Lara ligt een hotel, nog vaker dan in Antalya, direct aan het strand. Of beter gezegd: alle hotels in Lara liggen direct aan de Middellandse Zee. Elk hotel heeft een stukje privéstrand geclaimd dat -net als de daar aanwezige faciliteiten- voorbehouden blijft voor zijn gasten. De hotels in Lara staan aan Lara Beach, een kilometerslang donker zandstrand. Behalve zonnebaden en zwemmen kun je er ook deelnemen aan tal van watersporten.

Last minute naar Lara

Ben je last minute op zoek naar een zonvakantie waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd? In het ‘Miami van de Turkse Rivièra’ ben je dan helemaal aan het juiste adres. In Lara zijn de hotels met 5 sterren er helemaal klaar voor om jou de meest ontspannen tijd van je leven te bezorgen. Het personeel weet precies wat je nodig hebt. Lara staat bovendien ook bekend om zijn thematische resorts. Zo is er een hotel in de vorm van een Ottomaans Paleis, maar ook een hotel in de vorm van de Titanic.

Het meest opmerkelijke hotel van de Turkse Rivièra

In Lara wordt een hotel niet zelden gekenmerkt door een op zijn minst zeer bijzonder te noemen ontwerp. De een heeft typisch oosterse invloeden, terwijl de ander juist weer hypermodern en westers is. Een wel heel bijzonder hotel is het Titanic Beach Resort. Op weg naar Lara bereik je dit hotel al na tien minuten van Antalya Airport. Het hotel n de vorm van het wereldberoemde resort biedt je een luxe die zelfs je stoutste verwachtingen zal overtreffen.

Hotels naar ieders voorkeur

In Lara zijn er hotels met 5 sterren en all inclusive verzorging naar ieders smaak. Zo zijn er bijvoorbeeld vakantiegangers die specifieke op zoek zijn naar accommodaties met meer dan voldoende faciliteiten voor kinderen, terwijl anderen dit vertier juist liever uit de weg gaan en in een rustig adults only hotel willen vertoeven. Ook heeft Lara hotels met 5 sterren volgens het halal concept. Deze hotels voldoen aan de behoeften van vakantiegangers met een moslimachtergrond.

Handige tips & blog