Campings in Medulin

Verblijven op een camping in Medulin: levendige badplaats op een groene landtong

Kroatië behoort binnen Europa tot de meest populaire kampeerlanden. Deze status heeft het grotendeels te danken aan de vele campings in Medulin en zijn directe omgeving. Een camping in Medulin in Kroatië is zo gevonden, of je nu op zoek bent naar een kleinschalige plek, een grote camping met zwembanen, glijbanen, animatie en meer, of misschien een naturistencamping. Camp Arena en Camping Kazela in Medulin behoren tot de bekendste namen. Samen met de nabijgelegen plaatsen Banjole, Premantura en Pomer telt de omgeving wel twintig campings. 

Reisorganisaties met campings in Medulin die wij aanbevelen


Camping Kazela in Medulin

Camping Kazela in Medulin is een van de twee bekendste campings in Medulin. Hij ligt direct ten zuiden van het bebouwde gedeelte van dit toeristische vissersplaatsje en is langgerekt, waardoor je je tijdens een verblijf op camping Kazela in Medulin altijd dicht bij de Adriatische Zee bevindt. De staanplaatsen en mobilhomes liggen in een dennenbos. Voor watersporters is deze plek een waar paradijs; in de diverse watersportcentra kun je terecht voor materiaalhuur, maar ook voor lessen. De camping beschikt uiteraard ook over een zwembad inclusief glijbaan, een ligweide en diverse bars en restaurants.

Camp Arena: een van de ideale campings in Medulin voor bezoekers met kinderen

Ook Camp Arena, eveneens Arena Medulin camping genoemd, behoort tot de bekendste campings van Medulin. Dit is niet zomaar een camping in Medulin in Kroatië, maar een compleet vakantiedorp oftewel camping village. Dwars door deze veelzijdige camping in Medulin loopt een grote boulevard waaraan tal van restaurants, cafés, winkeltjes en ijssalons zijn gelegen. Er is zelfs een pretparkje op het terrein aanwezig. Zonnebaden doe je op deze camping in Medulin in Kroatië aan een zandstrand langs een ondiepe baai.

Het verblijf op een camping vlak bij Medulin in Kroatië

Medulin ligt in een uiterst groen puntje van Istrië, samen met nog enkele andere dorpjes die over ideale kampeergronden beschikken. Camping Diana is een camping bij Medulin in Kroatië in het dorpje Banjole. Banjole ligt ten westen van Medulin, op nog geen acht kilometer afstand van deze levendige plek. Camping Diana is een kleinschalige familiecamping met een zwembad, speeltuin en enkele sportfaciliteiten. De camping telt rond de dertig plaatsen.

Vakantie vieren op een camping in Premantura

In de nabijheid van Medulin op een camping recreëren kan ook in het dorpje Premantura, dat op het schiereilandje tegenover het Bijeca strand is gelegen. Camping Arena Stupice is een camping vlak bij Medulin waar vooral watersporters een fantastische tijd beleven. De camping is een ideaal uitgangspunt voor het verkennen van de stranden en baaien. Je kunt deelnemen aan tal van watersportactiviteiten. De wind maakt deze specifieke plek vooral gewild onder windsurfers.

Een staanplaats of accommodatie in het dorpje Pomer

Net als Banjole en Premantura is ook het plaatsje Pomer een heerlijke plek om in de natuur te vertoeven. Ook Pomer wordt vanwege zijn minimale afstand van drie kilometer vaak tot Medulin gerekend. Wie op zoek is naar een kleinschalig en basic verblijf midden in de natuur, is bij Camping Pomer aan het juiste adres. Maar wil je het tijdens je vakantie iets luxer, dan reserveer je een lodge of safaritent bij Arena One 99.

Handige tips & blog