Campings Rabac

Ontspannen op een camping in Rabac

Kroatische campings behoren tot de beste van het Middellandse Zeegebied. Net als in de rest van het land zijn er ook diverse campings in Rabac van verschillende soorten en omvang. Zo is camping Oliva in Rabac binnen Kroatië een gewaardeerde camping, maar natuurlijk zijn er behalve camping Oliva in Rabac nog meer accommodaties. Behalve een staanplaats kun je ook een stacaravan, lodgetent of safaritent huren. Tuur vanaf je ligbedje naar de eilanden Krk en Cres of bezoek deze zelfs een keer. Overnachten op Cres doe je het beste bij camping Brajdi.

Camping Oliva in Rabac: de enige kampeeraccommodatie in deze badplaats

Camping Oliva in Rabac is een mooie, met drie sterren gewaardeerde camping die ook nog eens de enige camping van Rabac is. Hij ontleent zijn naam aan het feit dat hij op een voormalige olijfboomgaard is gelegen. Op de groene hellingen rondom camping Oliva in Rabac staan nog enkele jarenoude bomen. Het betreft een camping met een vlak terrein, wat het extra prettig maakt voor kleine kinderen, maar ook voor bezoekers op leeftijd. De grindstranden zijn ondiep en lopen langzaam af in zee.

Camping Oliva in Rabac in Kroatië als onderdeel van een vakantiecomplex

Camping Oliva in Rabac in Kroatië vormt samen met enkele hotels een toeristisch complex waar ook faciliteiten zoals een zwembad, sportvelden, supermarkt en restaurant aanwezig zijn. Het verblijf op een vakantiepark zoals op camping Oliva in Rabac in Kroatië brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen heb je alles zo binnen handbereik, ook voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten. Vaak profiteer je van extra’s zoals het boeken van excursies en het huren van fietsen. Dit laatste is op deze camping in Rabac overigens ook mogelijk.

Marina Camping Resort, een van de luxere campings rondom Rabac

Uitwijken naar een van de campings vlak bij Rabac? Wie op zoek is naar wat luxe tijdens zijn verblijf, doet er goed aan om het Marina Camping Resort te boeken. De camping ligt vlak bij Rabac en Labin en is gewaardeerd met vier sterren. Behalve staanplaatsen worden hier ook accommodaties aangeboden. De camping ligt op een schiereilandje, vrijwel direct aan een kiezelstrand.

Tunarica Sunny Camping

Tunarica Sunny Camping ligt iets verder van Rabac, op ongeveer vijftien kilometer afstand. De camping is gewaardeerd met twee sterren en biedt jou als vakantieganger ruime standplaatsen. Ook huisdieren zijn hier welkom. Tunarica Sunny Camping kun je misschien wel het beste omschrijven als een zonnige, rustige oase aan de Adriatische kust. De natuur is hier onaangetast. Op deze camping worden onder andere waterfietsen, kajaks en stand up paddle boards verhuurd. Leuk voor een actief dagje!

Camping Romantik, een kleinschalige camping in een oase van groen

Camping Romantik behoort tot de mini campings rond Rabac. De kleine familiecamping is op twee kilometer van Labin gelegen, in het dorpje Kapelica. Hier verblijf je in een mooie olijfgaard die wordt omgeven door zowel bos als wijngaarden. Een vakantie in een oase van groen dus! Alhoewel deze camping bij Rabac ten opzichte van deze badplaats en Labin iets meer richting het binnenland ligt, is het strand binnen een kwartier te bereiken.

Handige tips & blog