Last minute Side

Last minute naar Side: het openluchtmuseum van de Turkse zuidkust

Toe aan een zonnige, maar bovenal betaalbare vakantie? Binnen de categorie ‘last minute naar Turkije’ is Side een geliefde bestemming. Aan dit stukje Turkse Rivièra schijnt de zon meer dan 3.000 uur per jaar. Dankzij het luxe karakter van veel hotels betekent een last minute vakantie naar Turkije op all inclusive basis in Side nog eens extra genieten. Genieten van het strand, het weer en alle faciliteiten die je worden geboden. Een last minute naar Side op all inclusive basis boeken kan gedurende bijna het hele jaar.

Last minute naar Turkije: Side heeft het allemaal

Wie zijn last minute vakantie in Turkije all inclusive in Side viert, heeft geen klagen. De badplaats laat zich kenmerken door flink wat zonuren, ellenlange zandstranden en een flinke dosis cultuur. Boek je een last minute naar Side in een all inclusive hotel? Laat het terrein dan ook eens een dagje voor wat het  is ga op ontdekkingstocht in de omgeving. Behalve eeuwenoude cultuur is ook de natuur dichtbij. In het oostelijke deel grenzen de hotels al aan de pijnbomen. En extra goed nieuws: je bereikt deze badplaats in nog geen vier uur vliegen. 

Reisorganisaties met last minutes naar Side die wij aanbevelen


Een last minute voor meer dan alleen zonliefhebbers

Een last minute naar Side is net als vakanties naar Belek en Antalya ongekend populair. Dat een last minute naar Turkije zo vaak naar Side gaat, is niet zo verwonderlijk. De badplaats heeft niet alleen een prachtig, langgerekt zandstrand; zijn antieke centrum doet ook nog eens sterk denken aan een openluchtmuseum. Ga er eens gezellig genieten van lokale gerechten, zelfs als je last minute in Side all inclusive is. Ook in de schilderachtige vissershaven is het genieten. Een last minute vakantie in Turkije op all inclusive basis betekent in Side meer dan alleen zonnebaden.

Weinig geld, veel vakantie

Wie all inclusive vertrekt, krijgt veel vakantie voor weinig geld. De all inclusive hotels in Side weten precies hoe je ze in de watten moeten leggen. Met een ruim aanbod aan all-in resorts voel je je als een God in Frankrijk. Of nou ja……. in Turkije. Begin tijdens een last minute in Side elke ochtend met een uitgebreid ontbijt en strijk vervolgens uren neer aan het zwembad of op een ligbedje op het strand. Ook tijdens de lunch en het diner word je op je wenken bediend. Zwembaden, sportfaciliteiten, spa’s en entertainment maken het helemaal af.

De beste periode voor last minute naar Side

Een last minute naar de zuidkust van Turkije en naar Side in het bijzonder wordt in juli en augustus het vaakst geboekt. Althans, door rasechte zonaanbidders. Wil je tijdens je vakantie echter meer zien van de stad waar zowel de Romeinen als de Griekse veroveraar Alexander de Grote en de Egyptische koningin Cleopatra voet hebben gezet? Dan kun je het hoogseizoen misschien beter vermijden. Boek je last minute dan in mei, juni, september of oktober. Last minutes zijn ook in de maanden buiten het hoogseizoen volop te vinden.

Handige tips & blog