TUI

Vier met Tui in Istrië de vakantie die jij voor ogen heb

Met Tui naar het groenste stukje van Kroatië? Wie met Tui naar Istrië vertrekt, kan precies die reis die hij voor ogen heeft, boeken. Tijdens je auto- of vliegvakantie verblijf je vaak in een accommodatie aan het strand, maar ook een verblijf midden in de natuur behoort tot de mogelijkheden. Reis met Tui naar Pula, de grootste stad van het schiereiland, of ga met Tui op reis naar Poreč, het bruisende havenstadje vol restaurants en historische bezienswaardigheden. Ook kun je met Tui naar Umag, Rovinj, Rabag, Novigrad en Medulin.

Met Tui naar Pula: een verrassende vakantie in een ondergewaardeerde stad

Wie met Tui naar Istrië vertrekt, kiest vaak niet voor een verblijf in de grootste stad van de regio. Men associeert omvang al gauw met een gebrek aan authenticiteit. Zonde, weet ook Tui, die Pula onder de aandacht van vakantiegangers blijft brengen. Net als wanneer je met Tui naar Poreč of met Tui naar Umag vertrekt, kun je ook hier verblijven in een oase van rust. En zeg nou eerlijk: heb je ooit elders aan een kraakhelder strand gelegen met een van ’s werelds meest imposante amfitheaters binnen handbereik?

Met Tui naar Poreč of met Tui naar Umag

Behalve de verrassende vakantie met Tui naar Pula is ook een vakantie van Tui naar Poreč een aanrader. Ook reizen van Tui naar Umag zijn populair. Beide vakantiebestemmingen worden gekenmerkt door hun pittoreske uitstraling, mooie ligging en overvloedige faciliteiten die desondanks niets afdoen aan het originele karakter van deze bestemmingen. Met Tui naar Istrië? Filter in je zoekopdracht op mogelijkheden als animatie, fitness- en wellnessmogelijkheden, zwemparadijzen, faciliteiten voor kinderen of juist rustige accommodaties voor alleen volwassenen.  Zo boek jij bij Tui díe Istrië vakantie die het beste bij jou past.

informatie

Waarom TUI?

  • Groot aanbod in Istrië
  • Gratis annuleren
  • Dagelijks voordelige aanbiedingen

Andere reisbureaus

    Handige Fly Drive tips & kortingen