Vakantieparken in Istrië

Zet de tijd stil op een vakantiepark in Istrië

Op zoek naar een vakantie waar je over helemaal niets hoeft na te denken? Kies dan voor een vakantiepark in Kroatië in Istrië. Daar heb je de beschikking over alle faciliteiten die je maar wenst, zodat je het terrein eigenlijk niet eens hoeft te verlaten. Verlaat je het vakantiepark in Istrië een dagje, dan wachten eeuwenoude historie en prachtige natuurgebieden op je. Net als de authenticiteit die op veel andere Europese vakantiebestemmingen vandaag de dag is verdwenen. Zeker op een kleinschalig vakantiepark in Istrië staat de tijd even stil.

Park Plava Laguna, een vakantiepark in Kroatië in een van Istrië’s geliefdste plaatsen

Park Plava Laguna, voorheen bekend als Laguna Park, is een viersterrenpark dat gelegen is aan het strand, vlak bij het centrum van Poreč. Daarnaast beschikt dit vakantiepark in Kroatië in Istrië ook over een mooi buitenzwembad. En niet één, maar twee buitenbaden en twee aparte baden voor kinderen. Ook restaurants en bars zijn volop aanwezig op dit recent geheel vernieuwde vakantiepark in Istrië. Entertainment is er voor kinderen van drie tot zeventien jaar.

Melía Istrian Villas for Plava Laguna

De luxe Melía Istrian Villas liggen direct aan de Adriatische Zee, op twee kilometer afstand van het centrum van Umag. Alhoewel dit vakantiepark in Kroatië in Istrië zich op het terrein van het drukke Stella Maris resort bevindt, zijn de villa’s daarvan geheel afgescheiden. Hier vier je in alle rust vakantie in een groene omgeving. Privacy is er volop. Op het autovrije park zijn drie zwembaden aanwezig. Voor de jongste vakantiegangers, tot een leeftijd van dertien jaar, is er de miniclub.

Vakantiepark Belvedere, vlakbij vissersdorpje Vrsar

Resort Belvedere is een kleinschalig vakantiepark in Istrië dat kan bogen op zijn unieke ligging. Het park ligt vlak bij het authentieke vissersdorpje Vrsar, op een heuvel net boven zijn boulevard. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat het uitzicht vanaf dit vakantiepark in Istrië niet mis is. Terwijl je hier geniet van een heerlijk rustige vakantie, ligt ook het bruisende Poreč binnen handbereik. Het strand bevindt zich op slechts honderd meter afstand.

Vakantiepark Amarin, een verblijf in de directe omgeving van het romantische Rovinj

Amarin is een vakantiepark in Istrië dat gezegend is met een heerlijke ligging direct aan het strand. Ook een groot zwembad is op het park aanwezig. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden tot watersporten. Tegen betaling kun je een ritje op de bananenboot maken, maar ook kun je minigolfen, fietsen huren en een rondje op de waterfiets maken. Het centrum van Rovinj ligt op vier kilometer afstand. In juli en augustus kun je daar vanuit het resort met de boot of de bus naartoe.

Park Kasanija bij Novigrad, een knus en kleinschalig vakantiepark in Istrië

Op zoek naar een kleinschalig vakantiepark in Istrië om in alle ruimte en ver weg van de massa je zomervakantie door te brengen? Vakantiepark Kastanija ligt iets ten noorden van het plaatsje Novigrad, precies tussen Umag en Poreč in. Wil je eens een dagje wat meer vertier, dan ligt ook dat binnen handbereik. Het kleine vakantiepark grenst direct aan een kiezelstrand. Restaurants en speeltuinen vind je op de aangrenzende camping.

Handige tips & blog