Vliegtickets naar Pula

Vliegtickets naar Pula en het beste moment om deze aan te schaffen

Wie een vakantie in Istrië op het oog heeft en met het vliegtuig richting de Kroatische zon wil vertrekken, boekt vliegtickets richting Pula. Vliegtickets naar Kroatië en Pula worden door diverse maatschappijen aangeboden. Boek je bij een reisorganisatie, dan wordt de vlucht naar de Istrische stad voor je geregeld. Regel je je vakantie zelf? Maak dan slim gebruik van een van de diverse vergelijkingswebsites. Zo betaal je nooit een euro te veel. Vluchten naar Pula bedienen alle vakantiegangers naar Istrië, aangezien dit het enige vliegveld van de regio is.

Vluchten naar Pula vanuit Nederland

Directe vliegtickets richting Pula zijn uitsluitend in het hoogseizoen verkrijgbaar. Tussen april en begin oktober worden er wekelijks diverse vluchten naar Pula vanaf Nederlandse luchthavens uitgevoerd. Vliegen naar Pula kan rechtstreeks met Transavia. Deze maatschappij vertrekt vanaf luchthaven Rotterdam The Hague Airport. De vliegreis bedraagt bijna twee uur. Een vliegticket naar Pula vanuit Amsterdam koop je bij Easyjet. Vanaf Eindhoven worden geen directe vluchten uitgevoerd. Vliegtickets naar Pula met als startluchthaven Eindhoven Airport betreffen KLM-vluchten, waarbij twee tussenstops worden gemaakt: in Amsterdam en in de Kroatische hoofdstad Zagreb. De reis duurt minimaal zestien uur.

Vliegtickets richting Pula waarbij je vanaf een buitenlandse luchthaven vertrekt

Ben jij op zoek naar vliegtickets naar Kroatië en Pula met een buitenlandse luchthaven als vertrekpunt? Bijvoorbeeld omdat je vlak bij de grens woont?  Ook die zijn er volop. Zo kun je vanaf Brussel met Tui Fly goedkoop vliegen naar Pula. Ook deze vliegreis duurt bijna twee uur. Tevens worden door Lufthansa vliegtickets richting Pula aangeboden. Vanuit Brussel duurt de reis dan drie of vier uur, vanwege een tussenstop in München of Frankfurt. Vanuit Düsseldorf worden door Eurowings directe vluchten naar Pula uitgevoerd. Lufthansa voert wederom vluchten inclusief tussenstop uit.

Pula Airport

Vliegtickets naar Pula betekenen een korte reis naar de enige internationale luchthaven van Istrië. In het Kroatisch wordt de luchthaven Zračna Luka Pula genoemd. Ondanks de hoeveelheid vluchten die er in de zomermaanden arriveert en vertrekt, is het vliegveld van de grootste stad van Istrië behoorlijk beperkt in omvang. Buiten de zomermaanden arriveren buitenlandse bezoekers middels een tussenstop in Zagreb of Italië. Tussen het vliegveld en de stad rijdt een shuttlebus. Ook kun je een auto huren op het vliegveld van Pula. Boek je bij een reisorganisatie, dan is de transfer naar je accommodatie vrijwel altijd inbegrepen.

Het beste moment om je vliegtickets naar Kroatië en Pula te boeken

Aan vliegtickets naar Kroatië en Pula specifiek geef je natuurlijk zo weinig mogelijk uit. En dus is het zaak dat je je vliegticket van Pula vanuit Rotterdam of een ander vliegveld op het juiste moment boekt. Onderzoek heeft uitgewezen dat vliegtickets binnen Europa rond de drie maanden voor de vertrekdatum het goedkoopst zijn. Natuurlijk zijn er in de zomer ook last minute vliegtickets naar Pula verkrijgbaar. Wanneer je gebonden bent aan schoolvakanties, kun je je vluchten naar Pula echter het beste zo vroeg mogelijk vastleggen.

Handige tips & blog