Aquapark Aquacolors

kroatie

Waterpret in Aquacolors in Poreč

Aquapark Aquacolors in Poreč, op vier kilometer afstand van de stad zelf, is een plek waar iedereen zich vermaakt. Van peuter tot volwassene, geen enkele bezoeker verlaat het Aquacolors water park in Poreč zonder een brede glimlach op zijn of haar gezicht. Het in 2015 geopende waterpark biedt onder andere een ruim golfslagbad, dertien glijbanen, een groot zwembad voor de kleinste bezoekertjes en een sport- en spelterrein om je ook op het droge te kunnen vermaken. De vijf aanwezige restaurants zorgen voor de innerlijke mens. Aquapark Poreč hanteert lage prijzen: waar voor je geld dus!

De attracties van het Aquacolors water park in Poreč

In het Aquacolors water park in Poreč tref je wel dertien verschillende glijbanen die geschikt zijn voor uiteenlopende leeftijden: van vrolijke glijbanen voor kinderen tot de knotsgekke raketglijbaan, waar je in een cabine stapt en van daaruit wordt gelanceerd. Zelfs in het hoogseizoen bedragen de maximale wachttijden voor de glijbanen bij Aquacolors in Poreč maar vijf minuten. De Lazy River van Aquacolors in Poreč is met zijn vijfhonderd meter de langste van Zuid-Europa. Dobber met een rubberen band op het water, terwijl je geniet van de zon op je huid.

Ronddobberen en zonnebaden

Met al die spetterende attracties van het Aquacolors water park in Poreč zou je haast vergeten dat je er ook gewoon lekker kunt ronddobberen en zonnen. Het zwembad voor volwassenen –dat tevens dienst doet als het golfslagbad- heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meter, terwijl het kinderzwembad 500 vierkante meter bedraagt. Rond het zwembad staan stoelen en ligbedden, waarvan je gratis gebruik kunt maken. De afgelopen jaren heeft het park steeds zijn aanbod uitgebreid. In 2020 zal er een nieuwe wellness pool worden geopend, waardoor ontspanning in Aquacolors in Poreč naar een nog hoger niveau wordt getild.

Aquapark Poreč: prijzen en openingstijden

Het Aquacolors water park in Poreč opent zijn deuren jaarlijks van mei tot en met september. In mei, juni en september kun je het waterpark tussen 10.00 en 18.00 bezoeken en in de hoogzomermaanden juli en augustus blijft Aquacolors in Poreč nog een uurtje langer open. Het aquapark van Poreč hanteert prijzen die lager liggen dan in de meeste andere Europese waterparken. Kinderen tot een lengte van 100 centimeter mogen gratis naar binnen. Voor kinderen vanaf vijftien jaar vraagt Aquapark Poreč prijzen van €18,-. Volwassenen betalen €24,-. In juli en augustus liggen de prijzen hoger.

Overige praktische informatie

Vanuit Poreč en andere Istrische badplaatsen kan Aquacolors eenvoudig per auto worden bereikt. Het park (adres: Molindrio 18, 52440 Poreč) heeft 700 beschikbare gratis parkeerplaatsen. Er zijn twee beachvolleybalvelden en voor kinderen genoeg speeltoestellen op het park. Je hoeft zelf geen eten en drinken mee te nemen naar het park; er zijn namelijk vijf restaurants aanwezig waar je de meest uiteenlopende dingen kunt bestellen. De cocktailbar, waar ook alcoholvrije cocktails worden geserveerd, is een leuke extra. Betaling geschiedt overal via het polsbandjessysteem. Je voldoet de openstaande rekeningen bij de uitgang van het park, wanneer je weer vertrekt.

Badplaatsen Costa Brava


Handige reistips & deals