Byblos

kroatie

Uitgaan in hoofdletters bij Club Byblos in Poreč

Club Byblos in Poreč is de grootste club van deze Istrische badplaats. Hij heropende in 2014 zijn deuren en mocht zich vanaf toen meteen de meest gewilde club van de hele stad noemen. Met een omvang van 4.000 vierkante meter kan Byblos in Poreč elke avond wel 6500 gasten ontvangen. Behalve losgaan op de dansvloer kun je hier ook een VIP-tafel reserveren om je avondje uit nog wat exclusiever te maken. Elke zomer treden hier internationaal bekende dj’s op. Zo hebben Tiësto en David Guetta hier het podium al meerdere malen gesierd.

Byblos in het kort

De huidige Club Byblos in Poreč kent men nog maar enkele jaren, maar voor deze grote facelift bestond de club al tientallen jaren. Byblos in Poreč opende eind jaren zestig voor het eerst zijn deuren, toen als een van de grootste entertainmentcentra van Europa. Vanwege de economische en politieke omstandigheden in de loop der tijd was Byblos genoodzaakt zijn oppervlakte te verkleinen. In 2007 werd een beroemde Italiaanse designer die al vele discotheken had ontworpen, in de arm genomen. Mede dankzij hem werd Club Byblos in Poreč weer die grote naam die hij altijd was. 

Night bar en outdoor discotheek

Byblos in Poreč noemt zichzelf niet zomaar een club, maar een lifestyle en entertainment hal die als doel heeft om muziek en creativiteit samen te laten komen. Dat betekent dat behalve die wereldberoemde dj’s ook regionale en lokale artiesten de kans krijgen om in Byblos in Poreč hun talent ten gehore te brengen. De club heeft zowel een binnen- als een buitengedeelte. De exotisch aangeklede binnenruimte biedt met een oppervlakte van 1500 vierkante meter plek aan een deel van de gasten. De meeste feestvierders dansen echter buiten in de ruim twee keer zo grote outdoor discotheek.

Reserveer een VIP-tafel bij Byblos in Poreč

Wil jij eens een avondje wat exclusiever uitgaan? Bij Club Byblos in Poreč kan dat, door een van de drie verschillende typen VIP-tafels te reserveren. Voor de prijs die je hiervoor betaalt, krijg je één staanplaats en vijf zitplaatsen, een gereserveerde parkeerplaats en speciaal voor jouw tafel beschikbare bediening, zodat je niet in de rij hoeft te staan voor een drankje. Je kunt kiezen uit een gold, silver of black VIP-tafel. De eerstgenoemde biedt je, niet geheel verrassend, de beste plek van allemaal. Prijzen voor de VIP-tafels zijn op aanvraag verkrijgbaar. 

Overige informatie

Club Byblos in Poreč wordt door de meeste feestvierders per taxi bezocht. Voor gasten van sommige campings in Poreč regelt de club echter ook vervoer. De minimale leeftijd om Byblos in Poreč te kunnen betreden, is achttien jaar. Onder deze leeftijd mag er in Kroatië geen alcohol worden verkocht of geschonken. De prijzen die Club Byblos in Poreč hanteert, zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Zo betaal je voor een biertje ongeveer vier euro en voor een cocktail acht euro. Voor een shotje of een alcoholvrije cocktail betaal je vijf euro. Adres Club Byblos: Zelena Laguna 1.

Badplaatsen Costa Brava


Handige reistips & deals